Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Forgalmirend-változás a Mártírok útján és az Új Váralja soron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 27.
A FEZEN ideje alatt biztonsági okokból forgalomkorlátozásokra kell számítani a Mártírok útján és az Új Váralja sor környékén.
Tovább...
 
Kedd éjfélig meghosszabbították a harmadfokú hőségriasztást Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 25.
2022. július 26-án, kedden 24.00 óráig meghosszabbította a korábban elrendelt harmadfokú hőségriasztást az Országos Tisztifőorvos. Székesfehérváron is megtette a szükséges intézkedéseket az önkormányzat: vízvételre alkalmassá tették a közterületi tűzcsapokat és klimatizált helyiségek is várják a fehérváriakat a hőségben. A város polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre, valamint vigyázzunk a háziállatainkra is. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Szombati lezárások a rallye miatt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 22.
Szombaton délután Székesfehérváron rallye szuperspeciál verseny lesz. Július 23-án 12 órától 22 óráig zárják le a futam Palotai utat érintő szakaszát. A helyi, illetve a regionális és országos buszjáratok terelőútvonalon közlekednek.
Tovább...
 
Félpályás lezárás a Farkasvermi úti vasúti útátjáróban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 14.
A Farkasvermi úti vasúti átjáróban félpályás útzárral burkolatjavítási munkálatokat végeznek július 14-én, csütörtökön 7 órától július 16-án, szombaton reggel 5 óráig. Így ebben az időszakban forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a gépjárművezetőknek.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a Károly János utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 11.
Csapadékvíz gerincvezeték tisztítása miatt forgalomkorlátozás lesz a Károly János utcában július 12-től július 15-ig. A kedden 8.00 órától pénteken 14 óráig tartó időszakban a munkálatok idejére szakaszonként zsákutca forgalmi rend lesz érvényben.
Tovább...
 
Forgalmirend-változások több helyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 10.
Hétfőn reggel fél kilenctől forgalomkorlátozást vezetnek be a Mátyás király körúton, a Szabadságharcos úton, valamint a Schäwbisch Gmünd utakon induló kerékpárútépítési munkák miatt. Várhatóan szeptember közepéig megváltozik a forgalmi rend a Mátyás király körúton a Várkörút, Dózsa György út csomópont – Szabadságharcos út közötti szakaszán, valamint az útszakaszról megközelíthető Zichy liget, Ybl Miklós utca, Eszperantó tér, Színház utca, Dr. Koch László utcák megközelíthetőségének tekintetében.
Tovább...
 
Szerdától péntekig több utcában is áramszünet lesz a városban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 04.
Az E.ON tájékoztatása szerint tervezett áramszünet lesz több utcában július 6-án, 7-én és 8-án. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Hétfőn éjfélig meghosszabbították a harmadfokú hőségriasztást Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 01.
2022. július 4-én, hétfőn 24.00 óráig meghosszabbította a korábban elrendelt harmadfokú hőségriasztást az Országos Tisztifőorvos. Székesfehérváron is megtette a szükséges intézkedéseket az önkormányzat: vízvételre alkalmassá tették a közterületi tűzcsapokat és klimatizált helyiségek is várják a fehérváriakat a hőségben. A város polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre, valamint vigyázzunk a háziállatainkra is. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Zsákutca lesz a Homoksor a Hosszúsétatér irányából! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. június 30.
Július 5-től lezárják a Homoksort az Evangélikus temető parkolójánál, így az a Hosszúsétatér irányából zsákutca lesz. Az állatkórház és a Vásártéri úti vállalkozások a Batthyány utca és a Dr. Serényi Antal utca felől lesznek megközelíthetőek.
Tovább...
 
Egyirányúsítják a Kígyó utca egy szakaszát július elsejétől Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. június 29.
Megváltozik a forgalmi rend a Kígyó utcában. Július 1-jtől, egyirányúsítják az utca egy szakaszát a zavartalan haladás érdekében.
Tovább...
 
Takarékos vízhasználatot kér a FEJÉRVÍZ Zrt. Nyomtatás E-mail
Írta: Fejérvíz Zrt, Havasi Timea   
2022. június 28.
Takarékos vízhasználatra kéri a lakosságot a FEJÉRVÍZ Zrt. A közműszolgáltató cég azt javasolja, hogy hajnalban, kora reggel locsoljunk, az autómosást és a medencék feltöltését a csúcsidőszakokban mellőzzük, és ne locsoljuk az utakat, a járdákat és a térkövezett felületeket – olvasható a cég honlapján és közösségi oldalán.
Tovább...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Eredmények 221 - 231 / 2096